НОТИ. Dire Straits - Brothers In Arms (Брати по зброї)




Виконавець: Dire Strats 

АльбомBrothers in Arms (Брати по зброї)

Дата випуску1985

НагородиНагорода Греммі в номінації "Найкраще музичне відео"

ЖанрРок

Brothers in Arms

Brothers in Arms — п'ятий студійний альбом англійського гурту Dire Straits, який був випущений 13 травня 1985 року.

Brothers in Arms (пісня)

" Brothers in Arms " - пісня 1985 року Dire Straits , яка є завершальним треком в однойменному альбомі . Вона була написана у 1982 році, в рік Фолклендської війни . Вона була випущена у 2007 році як спеціальне видання з нагоди 25-ї річниці конфлікту та збору коштів для ветеранів із посттравматичним стресовим розладом.

Brothers in Arms (з  англ.  -  «Брати по зброї») - третій за датою виходу сингл і фінальна пісня з однойменного альбому англійської рок-групи Dire Straits . Тема пісні - трагізм і безглуздість війни, де високі почуття любові, дружби, вірності змушують солдат вбивати таких же люблячих і згуртованих людей, що опинилися на іншій стороні.


Dire Straits

Dire Straits — британський рок-гурт, заснований у 1977 році Марком Нопфлером (гітара, вокал), його братом Девідом Нопфлером (гітара), басистом Джоном Ілслі та ударником Піком Вітерсом. Менеджером групи протягом майже всієї її кар'єри був Ед Бікнел. Музичний стиль «Dire Straits», який розвинувся з паб-року, може бути охарактеризований як мелодійний блюз-рок, що зазнав сильного впливу кантрірок-н-ролуфолку та джазу. У творчості групи переважали меланхолійні композиції. Незважаючи на те, що гурт був утворений в часи панування панк-року та сильно контрастував з ним за звучанням, завдяки таланту Марка Нопфлера колектив здобув всесвітню популярність.

«Dire Straits» увійшов до когорти найбільш комерційно успішних груп в історії рок-музики, в цілому було продано більше 120 мільйонів копій альбомів колективу. Найпопулярніший альбом гурту, «Brothers in Arms», розійшовся тиражем більше 30 мільйонів копій].

Найвідоміші хіти групиTelegraph RoadSultans of SwingRomeo and JulietPrivate InvestigationsMoney for NothingWalk of LifeTunnel of LoveYour Latest TrickBrothers in Arms і Calling Elvis.






















 

Коментарі