НОТИ. Elton John - Circle of Life

 

Circle of Life (з  англ.  -  «Коло життя») - пісня з мультфільму 1994 року « Король Лев ». Написана Тімом Райсом на музику Елтона Джона , пісня була виконана Кармен Туіллі і Лебо М. як вступна пісня до мультфільму . В одному з інтерв'ю Райс сказав, що він був вражений тією швидкістю, з якою Джон написав: «Я дав йому текст на початку сеансу близько другої години дня. До пів на третю він закінчив писати і записувати». Елтон Джон заспівав поп-версію (з альтернативною лірикою) пісні з London Community Gospel Choir, яка була включена в саундтрек мультфільму.

«Circle of Life» була номінована на премію Оскар за кращу оригінальну пісню в 1994 році разом з двома іншими піснями з Короля Лева: « Hakuna Matata » і « Can You Feel the Love Tonight ». Пісня також була номінована на Греммі в категорії «Пісня року». Пісня досягла одинадцятої позиції в британському чарті і вісімнадцятої у США.

Елтон Джон

Е́лтон Геркулес Джон (англ. Elton Hercules John), уроджений як Ре́джинальд Ке́ннет Два́йт (англ. Reginald Kenneth Dwightнар. 25 березня 1947Піннер) — британський рокмузикант, володар п'яти премій «Греммі»командор Ордену Британської імперії. У своїй творчості Елтон Джон еволюціонував від рок-н-ролу через психоделічний рок, пізніше софт-рок до попроку.

Елтон Джон — один із небагатьох артистів, кому вдалося впродовж тривалого часу триматися на хвилі популярності, чому сприяли його здібності як композитора та виконавця, а також відчуття моди.

Відомо, що Елтон Джон — бісексуал, про що він повідомив в інтерв'ю журналу «Rolling Stone» 1976 року. В 1984 оці він одружився з Ренет Бауель, однак через три роки розлучився, а з 1993 постійним партнером Елтона Джона є продюсер Девід Ферніш. 2014 року вони уклали шлюб.

Circle of life

From the day we arrive on the planet
And blinking , step into the sun
There 's more to be seen
than can ever be seen
More to do
than can ever be done

Some say eat or be eaten
Some say live and let live
But all are agreed as they join the stampede
You should never take more than you give

In the circle of life
It 's the wheel of fortune
It 's the leap of faith
It 's the band of hope
Till Інтернет we find our place
On the path unwinding
In the circle , the circle of life

Some of us fall by the wayside
And some of us soar to the stars
And some of us sail through our troubles
And some have to live with the scars

There 's far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
through the sapphire sky
Keeps great and small
on the endless round


















 




Коментарі